Team Linnéa

Team Linnéa
Består av en Buster M, en jävla massa spö/rullar och två fiske dårar Mild & Frohm

onsdag 3 juni 2009

dålig uppdatering

Igår träffade jag mild och vi skulle testa ett nytt ställe i göta älv men vädret slog om så det blåste som fan men vi gjorde ett försök.. fiskade bara runt 1 timme men vi fick några sarvar (största)400g och så fick jag en sutare på runt 1,5kg. så kanske kan vara något för framtiden trots allt.

I Måndags kväll åkte jag och nicke till härlanda tjärn med siktet på sutare.. vädret va kanon och vi mäskade lite och skulle testa majs istället för bojlis som alla andra kör. det slutade med att vi fick runt 1000000 mört istället hehe.. nicke påstod han hade en sutare på men tror han hade bottennapp haha..

I Lördags åkte jag och Mild ut med Linnea och trollade lite öring. vädret va kanon 25+ och ingen vind så vi snurrade omkring runt björkö mm och släpade wobbler efter båten och drack öl. öringarna va inte på hugget och vi fick bara en öring på kroken men den hoppade av vid båtkanten. men Makrillarna högg på wobblerna och vi fick dem grunt.. ca 5-10m djup med wobblern på runt 2 meter under ytan. Sedan la vi till i Hönöklova och drack massa öl och hade det gött.. På morgonen skulle jag hem till mors dag så vi startade upp båten vid 12 snåret och under natten hade motorjäveln blivit helt fuckad.. den hostade och dog hela tiden och vi tror det beror på bränsletillförseln men vettefan en.. nya filter mm e beställda.. Vi bestämde oss för att hem måste vi ju så vi får testa köra.. båten gick i ca 3-4knop och pep som en gris check engine.. vi kom hem tillslut och va sura men dock glada att vi inte va på läsö eller liknande.

//Christer//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar