Team Linnéa

Team Linnéa
Består av en Buster M, en jävla massa spö/rullar och två fiske dårar Mild & Frohm

lördag 8 augusti 2009

abborre satsning

Mild hämtade mig ca 18:00 sedan drog vi till våran borresjö. la i båten och började med att meta mört som agn. efter ett tag va vi nöjda och sumpade mörten och begav oss till andra sidan sjön för att ägna kvällen åt sutarmete. vi åkte in i en grund vik med massa näckroser och det va en massa fisk som rusade iväg i förskräckelse. Vi la oss vid en öppning och satte fast båten och började mäska. satt där som två tysta möss till klockan 00:30 utan ett hugg då gav vi upp.
Då det va helt bäcksvart bestämde vi oss för åka till ett vindskydd och elda och vila någon timme tills vi skulle börja fiska borre.
kl 02:45 tacklade vi upp spöna för borre med hjälp av pannlampa och hämtade mörten sedan satte vi fart ut mot tilltänkta grundet. stod en massa fisk på branterna ner och vi slängde i våra tackel(bottombouncer) och började ro. hände inget men vi rodde omkring över samma grund och väntade på gryningen. gryningen kom men fortfarande ingen fisk...

Trögt fiske som fan men jävligt fint och gött väder men då man är ute och fiskar i 14 timmar och inte får ett hugg börjar man bli psykiskt knäckt.. vi gav upp vid 09:00 och drog upp båten och körde hem..

// Christer..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar